Everything2Stroke Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
65 Posts
Discussion Starter · #1 ·
just wanted some opinions on this annoying thing i think its just unburnt oil and my silencer isnt completely sealed, i just wanted to see if im on the right track and maybe what i can do to stop it, like repack it or somthing? i added some pics too
 

·
1 OUT OF 3 AINT BAD
Joined
·
3,235 Posts
How long does ot take to get that bad on the swing arm?
 

·
1 OUT OF 3 AINT BAD
Joined
·
3,235 Posts
And it just started? In the pic it looks like your silencer is opening up on the bottom. The packing might be soaked with oil. Does it have a bolts in the back of the silencer? You can try repacking it and tighting it up and that should solve your problem. Is the silencer old?
 

·
Premium Member
Joined
·
6,688 Posts
wow man you may be jetted a bit to rich !!! whats the plug look like? have you done a plug chop?
 

·
Registered
Joined
·
65 Posts
Discussion Starter · #6 ·
yea in the tighter woods its black but when i get to a more open section and i can get moving faster then after that its tan again. but i havent done a acual plug chop due to funds...my plugs are $13 a peice
 

·
Premium Member
Joined
·
6,688 Posts
yea in the tighter woods its black but when i get to a more open section and i can get moving faster then after that its tan again. but i havent done a acual plug chop due to funds...my plugs are $13 a peice
holy shit they got you balls in a vice for them plugs or what? I getmine from napa 2 bucks a plug. the stealership wants 7 a piece.. greedy bastards
 

·
Registered
Joined
·
65 Posts
Discussion Starter · #8 ·
holy shit they got you balls in a vice for them plugs or what? I getmine from napa 2 bucks a plug. the stealership wants 7 a piece.. greedy bastards
yea napa doesnt have them on stock and if i ordered them i would have to buy them all..i can get a discount on parts but when your buying 20 plugs it doesnt really help either hah
 
1 - 8 of 8 Posts
Top